Gulet Hera - Croatian Charter Boat

GULET HERA

CROATIAN CHARTER BOAT

A man is never lost at sea.

Ernest Hemingway

GULET HERA

Sanjaj budan

Odmor na luksuznom jedrenjaku. Luksuzni jedrenjak HERA spreman je za vaš najbolji odmor na Jadranu.
Gulet Hera osigurava vam kvalitetu smještaja i usluge s 5*. U sigurnim rukama kapetana, posade i šefa kuhinje, uživat ćete u 5 kabina koje mogu ugostiti do 8 putnika. S vama razgovaramo na više jezika: engleskom, talijanskom i španjolskom. Svaki dan proveden na guletu Hera jedan je korak do sna!

adventure

AVANTURA

Prepustite se doživljaju

Hera je vaš dom na moru.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, posada broda Hera vodi vas na odmor iz snova. Hera je više od doma na moru. Ona je zajednička avantura i vrhunski odmor s prijateljima ili obitelji. Ona je i luksuzna briga vrhunske posade. Tisuće hrvatskih otoka, brojne marine i uvale, noći provedene na vezu i jutra spremna za pokret novi su doživljaj odmora na Jadranu. Na vama je samo da se prepustite!

About luxury sailboat Gulet Hera

BLUE CRUISE

Izazov jedrenja

Guleti su brodovi namijenjeni uživanju. U najljepšem prirodnom okruženju – beskrajnom plavetnilu mora, uz posadu koja o vama brine, drveni brodovi nude vam udobne i prostrane kabine, boravak na palubi, lagano jedrenje ili, po želji, sportsku plovidbu. Kad razvije jedra, Hera ima 188 m2 jedara na 22 m dužine i 5 m širine broda. Mahagonij i tikovina prožimaju Heru toplinom i finoćom.

PRIKAŽI VIŠE

Gulet Hera - Odredišta - Split, Dubrovnik...

DESTINACIJE

Krstarenje dalmacijom

Skrojite rutu s kapetanom Here. Svakoga dana, nakon izvrsnog doručka, kave i čavrljanja, dogovaramo što biste željeli uvrstiti u svoj dnevni itinerer. Imamo i sjajne prijedloge kako vam priuštiti očekivane i neočekivane trenutke čiste ljepote na Jadranu.

PRIKAŽI VIŠE

Rezervirajte s nama i ostvarite dodatne pogodnosti!

Jamčimo brzu i sigurnu rezervaciju, najpovoljnije cijene, radimo ponude po vašoj mjeri i nudimo niz dodatnih pogodnosti...

REZERVIRAJTE